Earth Hour

2011.03.25. 14:00

 

March 26th, Saturday at 8:30 PM please switch off your lights! It's just for one hour.

 

Március 26-án, szombaton este fél kilenckor kérlek, kapcsold le a villanyt! Csak egyetlen órára.

 

There are a plenty of things to do instead of lightaholic activities. You can make babies (or at least pretend to). You can sit down and chat with a good friend you haven't had the opportunity to meet lately. You can go out to somewhere near your city and listen to the nature. Looks like it's going to rain tomorrow? A chance to take a walk in the rain. Singing, optionally.

 

Rengeteg mindent lehet a fényfüggő tevékenységek helyett csinálni. Például gyereket (vagy úgy csinálni, mintha...). Vagy le lehet ülni egy rég látott baráttal beszélgetni. Ki lehet menni valahova a város közelébe és hallgatni a természetet. Esőt mondanak holnapra? Hát akkor lehet sétálni az esőben. Énekelve, ha épp arra van igény.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://finisterre.blog.hu/api/trackback/id/tr82770809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.